18 DE FEBRER: ARA TOCA!

0
767

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya convoquem per al proper 18 de febrer un seguit de concentracions arreu del territori sota el lema ‘Ara toca’. Mentre la pandèmia arriba al pic de la tercera onada, les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per garantir la igualtat social i la distribució de la riquesa. No podem permetre que el cost de la crisi es carregui, una vegada més, sobre la classe treballadora.

Per això:

  • Reclamem al nou Parlament de Catalunya que activi immediatament l’aprovació dels pressupostos. Cal reactivar l’economia per mantenir l’ocupació i generar nous llocs de treball de qualitat, per reforçar el sistema sanitari i les residències de persones grans o dependents, i per protegir 1.700.000 persones del risc de pobresa, ampliant ajuts i la renda garantida de ciutadania.
  • Al Govern estatal, que compleixi els seus compromisos respecte de l’augment del salari mínim interprofessional i que derogui les reformes laborals i també la reforma de les pensions del 2013.
  • A todos dos governs que no restin inactius davant de situacions insostenibles, com l’abús de les plataformes digitals, la situació de les treballadores de la llar i les cures, el treball agrari o el col·lapse dels sistemes d’ocupació.
  • La negociació urgent de plans de xoc per als sectors del turisme, l’hostaleria, la indústria, l’agrari i els serveis públics.

Manifest (PDF 216 kB)

MATERIAL