Aquest divendres, s’ha dut a terme una reunió de la mesa del conveni de la construcció de la província de Barcelona on la patronal, s’ha negat taxativament a aplicar l’increment salarial pactat en el conveni col·lectiu un altre cop. Aquest increment ha de significar un 3% de més amb efectes retroactius a l’1 de gener de 2023 per a tots els treballadors i treballadores del sector.

Des de la UGT FICA de Catalunya es demanarà avui mateix a la comissió paritària estatal del conveni la signatura de les noves taules salarials i que es procedeixi a l’increment.

Aquesta postura de la patronal barcelonina no és nova. Són ja 3 anys actuant de la mateixa forma, negant-se a aplicar allò que s’ha signat en un conveni col·lectiu, traspassant totes les barreres legals que els insten a actuar amb bona fe negociadora primer, i després complint allò pactat.

La UGT FICA de Catalunya no deixarà desemparats als més de 102.000 treballadors i treballadores afectades pel conveni col·lectiu signat i que tenen, legalment i moralment, tot el dret del món a veure en els seus salaris els increments pactats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí