L’HORA DEL PLANETA 2021

0
748

La UGT s’ha sumat, un any més, a la iniciativa de WWF “L’Hora del Planeta” en la seva edició 2021. Aquesta iniciativa global d’àmbit planetari és una crida a l’acció col·lectiva en la lluita contra el Canvi Climàtic a través del compromís i la mobilització ciutadana, estalviant i utilitzant l’energia de manera més eficient.

Un senzill gest que va néixer l’any 2007 a Sídney de forma simbòlica per a reivindicar la situació d’emergència climàtica del nostre planeta i que amb el temps s’ha articulat com un creixent moviment mundial per al nostre planeta.

Centenars d’organitzacions, inclosa la nostra, i milions de persones de tot el món portem anys participant-hi. Per això, des de la UGT de Catalunya us animem a donar difusió i a participar, en la mesura que us sigui possible, en aquest acte que consisteix a apagar els llums durant una hora i que enguany tindrà un escenari de manifestació virtual, on milions de persones a tot el món ens unirem dissabte 27 de març entre les 20.30 h i les 21.30 h per a apagar els llums i actuar!

Per obtenir més informació podeu consultar el link https://www.horadelplaneta.es/