Com cada any, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el dimarts dia 8 de març farem l’Assemblea General 8 de març de 2022 que organitza la Secretaria d’Igualtat de la UGT de Catalunya.

Farem la presentació pública de l’Informe “Dones i Mercat Laboral” 2022, elaborat per la Secretaria d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya, a càrrec de l’Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya. Així com la presentació pública de la “Guia de la UGT de Catalunya per a l’ús d’un llenguatge inclusiu i no sexista. Igualtat, també en el llenguatge”, a càrrec de la secretària de Comunicació i Imatge de la UGT de Catalunya, Sandra Cañete.

L’assemblea comptarà amb la intervenció de representants de les nostres 3 federacions, FICA, SP i FeSMC.

A més, comptarem amb la presència de la secretària de Treball Autònom, Sandra Zapatero que serà la conductora de l’assemblea, i del nostre secretari general, en Camil Ros.

Un cop finalitzi l’assemblea farem la lectura del manifest a càrrec de les secretàries d’igualtat de les nostres 3 federacions, i farem una penjada de banderes amb fum lila als balcons de la seu de Rambla Santa Mònica.

La jornada es farà de manera presencial i es podrà seguir també, per la web www.ugt.cat i per la plataforma de YouTube Canal UGT.