Prop de 2.000 visitadores i visitadors mèdics veuen perillar el seu lloc de feina si el Departament de Salut segueix impedint-los l’entrada als centres sanitaris. Convoquem una concentració el proper 13 d’octubre per exigir que puguin tornar a accedir al lloc natural on desenvolupen la seva tasca.

La UGT FICA de Catalunya convoquem les visitadores i els visitadors mèdics de Catalunya a una concentració davant del Departament de Salut el proper 13 d’octubre per exigir la tornada del col·lectiu als centres sanitaris per fer, ras i curt, la seva feina.

Actualment Catalunya és l’única comunitat que manté la prohibició d’accés de les visitadores i els visitadors mèdics als centres mèdics, que és el lloc natural on aquestes i aquests professionals han de desenvolupar la seva feina. Des que es va declarar l’estat d’alarma el març de 2020, no hi han pogut tornar a entrar, una decisió que des de la UGT FICA de Catalunya trobem del tot injustificada, encara més si tenim en compte la situació sanitària actual per accedir als centres de salut.

Com a resposta a les nostres reivindicacions, el Departament de Salut ha negat la possibilitat de retorn del col·lectiu als centres sanitaris. En cas de continuar, aquesta situació injusta pot comportar repercussions dramàtiques pel que fa la continuïtat dels llocs de feina. Calculem que actualment treballen en aquest col·lectiu prop de 2.000 persones arreu de Catalunya.

DADES CONCENTRACIÓ

DIA: 13.10.2021

HORA: 13,15 hores

LLOC: Departament de Salut 

          Travessera de les Corts 131-159 – Barcelona

TRANSPORT: METRO L3 – Les Corts | L5 – Collblanc o Badal

                   BUS 70, V3, H8

GOOGLE MAPS: https://goo.gl/maps/3gymUtLSB3pgc3cR8