El Comité d’Empresa de Nissan hem decidit convocar una mobilització el pròxim dia 11 de maig per reclamar la fi d’aquesta situació a l’empresa.

La Mesa de Reindustrialització s’ha vist constantment afectada pels retards seguits que s’han produït en la mateixa i per part dels Comitès d’Empresa de NISSAN exigim la concreció i l’execució dels acords aconseguits.

El concurs públic que s’obrirà pròximament per definir qui gestionarà els terrenys que actualment ocupa NISSAN, és quelcom que dilata més el procés del que s’esperava inicialment.

Des de la UGT FICA de Catalunya, reclamem la necessitat de saber, de manera clara, la data final de la decisió de l’empresa. Necessitem que aquesta situació evolucioni, hem de retallar els terminis al màxim.

De fet, quan es va acordar obrir la licitació van comunicar que els terminis serien més reduïts, però actualment, la situació és molt diferent i com a UGT, no podem permetre que continuïn dilatant i esquivant un procés del qual depenen milers de llocs de treball.

Per aquest motiu, hem decidit convocar una mobilització el proper dimecres 11 de maig a les 10,30h a Passeig de Gràcia, 105. Aquesta manifestació es durà a terme entre el Departament d’Empresa i Treball i la Delegació del Govern.