EL TSJC DONA LA RAÓ A LA UGT I CCOO I OBLIGA A LA PATRONAL UPM A COMPLIR EL CONVENI DEL METALL DE BARCELONA

0
577

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ja ha dictat sentència sobre la demanda interposada per CCOO d’Indústria i UGT-FICA de Catalunya contra la patronal UPM per l’incompliment del conveni sectorial. La sentència dona la raó a la UGT i CCOO i obliga a la patronal a aplicar la revisió de les taules salarials de 2021 amb la clàusula pactada en el conveni, la qual cosa implica aplicar un increment del 4% amb efectes a 1 de gener de 2022.

La UGT i CCOO valoren positivament la sentència i insten la patronal a complir el dictamen judicial al més aviat possible i posar fi d’una vegada al greuge infligit als milers de persones que treballen al sector del metall de la província de Barcelona. Conjuntament, tots dos sindicats, recorden a la patronal que els acords estan per complir-los, tal com ha quedat ratificat.

La UGT i CCOO comencen a treballar ja per fer efectiva la sentència de manera immediata, exigint a les empreses del sector del metall de la província de Barcelona la seva execució.

No podem tenir una indústria de futur si no es respecten els drets de les persones treballadores i es precaritzen les seves condicions laborals.