ENQUESTA SOBRE EL REGISTRE DE JORNADA

0
456

El pròxim 12 de maig farà dos anys que és obligatori, per a totes les empreses, registrar la jornada laboral. Encara avui hi ha moltes empreses que estan incomplint aquest deure i és per aquest motiu, que des de la UGT de Catalunya hem elaborat aquesta enquesta per conèixer, de primera mà, quina és la situació real del registre de jornada a les empreses del nostre país per poder evidenciar aquest incompliment, fer-ho públic i denunciar-ho.

Per a la UGT de Catalunya és necessari saber, en primer lloc, si el registre de jornada s’està produint i en segon lloc, conèixer com ha conviscut aquesta obligació amb la pandèmia ocasionada per la Covid-19 i especialment, amb el fenomen del teletreball i la desconnexió digital.

És una enquesta curta de 10 preguntes que no us portarà més de 2 minuts en respondre, ens ajudeu a contestar-la i a difondre-la? Aquesta enquesta és anònima.Els registres que contenen les teves respostes de l’enquesta no contenen cap identificació teva i et garantim que el tractament de les dades que facilitis serà totalment confidencial i anònim. Les respostes obtingudes sols s’utilitzaran amb finalitats estadístiques vinculades a aquesta enquesta.

Gràcies per avançat per la teva col·laboració!

Enquesta registre de jornada.