NOVA GUIA “NEGOCIACIÓN COLECTIVA VERDE: PRESENTE Y FUTURO”

0
152

En el moment d’emergència climàtica que vivim, la transició ecològica és una gran oportunitat de país per crear ocupació verda i augmentar la nostra competitivitat industrial i independència energètica.

El procés de transició cap a una economia més circular, més sostenible i respectuosa amb el medi i les persones, és imperatiu que els treballadors i les treballadores adquireixin les capacitats necessàries per a optimitzar i adaptar-se a les noves condicions laborals derivades dels nous escenaris climàtics, essent conscients de l’impacte mediambiental de les seves actuacions i de les de la seva empresa.

La participació de les persones treballadores en matèria ambiental en les empreses és un dret bàsic i necessari. I la millor manera de fer-ho és a través de la negociació col·lectiva.

Per aquest motiu, la UGT ha elaborat aquesta guia sobre la negociació col·lectiva verda, amb les bases per introduir clàusules verdes mediambientals als convenis col·lectius.

Per a la nostra organització la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic és un pilar fonamental. Continuarem lluitant per la defensa de les persones treballadores en la tan necessària i urgent acció climàtica i en una transició ecològica justa i ambiciosa.

Us convidem a llegir la guia de “NEGOCIACIÓN COLECTIVA VERDE: PRESENTE Y FUTURO” i que constitueixi la referència per a la negociació col·lectiva en els temes mediambientals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí