La UGT i CCOO hem convocat per a demà, 14 de juliol, una nova concentració davant la Delegació del Govern a Barcelonaper exigir el Govern que compleixi amb els compromisos adquirits amb les organitzacions sindicals i amb el conjunt de la societat, millorant l’SMI i derogant la reforma laboral.

En un moment en què s’entreveu la sortida de la crisi, el Govern segueix mantenint posicions que impedeixen avenços en àmbits imprescindibles per a la igualtat social i la distribució de la riquesa, emparant-se en inexistents condicionaments europeus o en bloquejos de la patronal.

Per això, UGT i CCOO continuaran amb les mobilitzacions sota el lema “Ara Toca”, fins que el Govern publiqui els seus compromisos al BOE. En aquesta ocasió, les concentracions de delegades i delegats se celebraran el dimecres 14 de juliol.

S’ha aconseguit arribar a un acord en matèria de pensions però els sindicats de classe no podem permetre que la sortida de la crisi s’efectuï, novament, a costa de les treballadores i treballadors. Per això, el 14 de juliol CCOO i UGT tornarem a mobilitzar-nos per exigir el Govern que compleixi amb els compromisos adquirits amb les organitzacions sindicals i amb el conjunt de la societat, millorant l’SMI i derogant la reforma laboral.