Aquest mati de 8 de març, la UGT de Catalunya hem dut a terme l’Assemblea general “Perquè el 8-M no s’atura mai”, a la sala d’actes de la seu de Santa Mònica, 10, a Barcelona.

A l’acte s’ha presentat l’informe “Dones i mercat laboral“ que ha elaborat la Secretaria d’Igualtat de la UGT de Catalunya, que exposa 10 punts a millorar en la situació laboral de les dones a Catalunya. Punts importants com la manca de figures femenines en alts càrrecs encara a les empreses, i també sobre l’impacte de la temporalitat i la inestabilitat laboral que pateixen cada dia les dones.

A banda, també hem presentat la guia Igualtat, també en el llenguatge. Guia de la UGT de Catalunya per a l’ús d’un llenguatge inclusiu i no sexista, pensada per a representants sindicals i que ofereix recursos per promoure la igualtat i la inclusió també en el llenguatge i la comunicació. Aquesta guia actualitza i complementa altres materials de referència editats pel Servei Lingüístic del sindicat, en col·laboració amb la Secretaria d’Igualtat i Formació Professional de la UGT de Catalunya.

L’assemblea ha comptat amb diverses intervencions: l’ha presentada Sandra Zapatero, secretària de Treball Autònom, Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació, Sandra Cañete, secretària de Comunicació i Imatge, i les portaveus de les federacions que conformen el sindicat, les que han dut a terme el final d’assemblea amb la lectura del manifest del sindicat.

Aquesta tarda la UGT de Catalunya se suma a la manifestació del 8-M a les 18h, a la plaça Universitat.

Podeu tornar a veure l’assemblea en aquest enllaç.