Davant d’una nova reunió entre empresa i comitè que tindrà lloc el proper dimarts 26 de setembre, els representants dels treballadors i treballadores, exigeixen que Miquel i Costas elimini la doble escala salarial que hi ha a l’empresa originada pel incompliment sistemàtic des de fa uns anys de pactes salarials aplicats a les noves contractacions, creant una bretxa salarial de uns 5.000€ entre un treballador o treballadora antiga i un o una de nova contracció.

Aquesta mesura executada de manera unilateral per part de l’empresa s’ha produit en un moment de grans beneficis i en que el consell d’administració està repartint dividends entre els seus accionistes. Miquel i Costas va guanyar més de 36 milions d’euros l’exercici passat.

La UGT FICA de Catalunya exigeix la retirada de qualsevol mesura que impliqui un empobriment dels treballadors i treballadores, ja que aquesta és un caprici de l’empresa i no respon de cap manera a criteris objectius

El sindicat recorda que la plantilla està efectuant aturades parcials de 4 hores per torn cada dimecres amb un seguiment del 100% de la plantilla des de fa 9 setmanes.